Christelijke MAVO de Meijntscamp

Meinsstraat 4 in Nijkerk, ( Toon op kaart )

233 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke MAVO de Meijntscamp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 233

Op Christelijke MAVO de Meijntscamp vind je 24 klassenfoto’s en 233 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 139

Heb ik 7 jaar doorgebracht. Ee...

Heb ik 7 jaar doorgebracht. Een redelijk record denk ik. Blijven zitten in 1 en 3, na afloop nog een jaar MULO-B gedaan (allen de exacte vakken gevolgd). Bere tijd gehad natuurlijk. Een half jaar onderbroken door Andreas MAVO in Amersfoort, maar daar vanaf getrapt. Meest opvallende leraar was Wijnands. Geweldige peer. Zorgde ervoor dat ik weer terug mocht komen. Heeft dus absoluut m'n carriëre gered. Verder natuurlijk nog Koenderink, Bouwer en de good old man Vossen.

2002, Deleted

leraren lastig vallen, niet op...

leraren lastig vallen, niet opletten tijdens de les, lol trappen, beetje leren, beetje huiswerk, favoriete schoolliefdes ? Marjolein, Esmeralda en Justine deze vieze eend is inmiddels wijzer geworden aan het verder leren en volwassener ;)

2002, Deleted

Het was een leuke tijd op scho...

Het was een leuke tijd op school, grappig dat ik in de lijst wel bekende namen zie! Bij de leraren inderdaad Lieftink...Maar sommige namen kan ik me niet zo goed meer herinneren.

2002, Deleted
?