christelijke land en tuinbouwschool

commandeurskade 22 in Maasland, ( Toon op kaart )

254 scholieren

Bekijk de volledige pagina van christelijke land en tuinbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

christelijke land en tuinbouwschool foto

Op christelijke land en tuinbouwschool vind je 35 klassenfoto’s en 254 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb hier een geweldige tijd gehad mijn vriendinen waren o/a corry schaar diana don en jenny selier ik moest twee keer examen doen omdat ik nog een leerplicht had.

ik heb hier een geweldige tijd gehad mijn vriendinen waren o/a corry schaar diana don en jenny selier ik moest twee keer examen doen omdat ik nog een leerplicht had

christelijke land en tuinbo..., 1983

De kleine bruggetjes in Maasland.

De kleine bruggetjes in Maasland. 3c, 3b De teken juf & NK ( Nicolette K.)Tom,Hakan, Peen, Astrid B, Brenda G, Jaqueline (niet altijd even vrolijk).

christelijke land en tuinbo..., 1984

Met leuke mensen in de klas gezeten (Tanja van Hofwegen, Rene Gravendijk .

Met leuke mensen in de klas gezeten (Tanja van Hofwegen, Rene Gravendijk . Nelleke, Jeroen Landsbergen , Venessa v Grootveld enz) Leraren Ans Westplate, Ton Dillo , van de Pol en Erica Meyster Ik zou het leuk vinden om met oud klasgenoten contact te hebben Dus kom maar op met die mail !!! Ciao Daan

christelijke land en tuinbo..., 1987

?