Christelijke Lagere Technische School

Burgemeester Janssenlaan 33 in Zwijndrecht, ( Toon op kaart )

387 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Lagere Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Lagere Technische School foto

Op Christelijke Lagere Technische School vind je 46 klassenfoto’s en 387 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Smeden van ijzer tijdens metaalbewerking.

Smeden van ijzer tijdens metaalbewerking. Het verstoppen van verse vis, die we hadden gepikt op de markt (passage), in het houtbewerkingslokaal. En dit alles vlak voor de vakantie.... wat een lucht toen we na een paar weken weer terug kwamen!

Christelijke Lagere Technis..., 1979

Heb de afdeling metaal bewerken gedaan.

Heb de afdeling metaal bewerken gedaan. In brug jaar was het altijd keten tijdens hout bewerking van leraar toth. Metaalbewerking van leraar Krijnen en engels van?? Nederlands van leraar van Wely.

Christelijke Lagere Technis..., 1978

Na de brugklas (1968)richting metaalbewerking "gekozen".

Na de brugklas (1968)richting metaalbewerking "gekozen". Leraar Krijnen, aardige vent. Het smeden en lassen vond ik gaaf. Na mijn diploma nog twee jaar electrotechniek gedaan en de T-stroom. Electrotechniek werd niks, maar voor T-stroom wel geslaagd. Het jaar 1972 werd onvergetelijk.

Christelijke Lagere Technis..., 1968

?