Christelijke Lagere School

Loeffstraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Christelijke Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 71
  • Schoolgenoten 250

Op Christelijke Lagere School vind je 71 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 229

mijn favoriete lerares was juf...

mijn favoriete lerares was juffrouw bresser, die had ik in de 2e klas, en het was echt een schat.

2002, Karin

Joustra, De Ru, Toreman, Weinb...

Joustra, De Ru, Torenman, Wijnberg, Overheul, Kamstra, Van der Woerdt (handenarbeid). Klasgenoten: Kees Petersen, Kees Bos, Richard van der Mast, Robert van der Kloet, Pieter Habing, Rick Brouwer, Ron Rosenkrantz, Jeroen Herman, Patrick van Drunen, Anita van Oort, Jacqueline van Haaften, Neeltje de Vries, Ineke Capel, Sylvia van Tuin, Peter van Hooff, Lonneke van Hemme, Diana van de Werf, Diana van Tuyl (?), Ina van Erp, Monique Greven, Christina Reeves, Annemarie van de Klooster, Manfred Rozema, Diana van Zanten, Henri van Zanten en Ron Yates. Ik heb ooit samen met Robert van der Kloet een reünie georganiseerd, maar ook dat is alweer lang geleden (± 1984). Eind december 2003 en nov. 2007 nog via E-mail contact gehad met Richard van der Mast: was erg leuk!!! Ook met Rick Brouwer.

2002, Rob

De Bulgarije reis van meester ...

De Bulgarije reis van meester Maartensen. Spannend! En de London Sydney rallye.

2002, Deleted
?