christelijke lagere school

J.C. Maylaan 1 in Utrecht, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van christelijke lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

christelijke lagere school foto

Op christelijke lagere school vind je 7 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

handwerken bij juffrouw Kriebel, bij meester Kraaimaat in de klas, tof! Hutten bouwen in het krantenhok.

handwerken bij juffrouw Kriebel, bij meester Kraaimaat in de klas, tof! Hutten bouwen in het krantenhok. Els, Rita, Helma, Ton, Peter, Albert, Hans, Lydia, Ellen, wat zou het leuk zijn om te horen hoe het met jullie gaat.

christelijke lagere school, 1965

volgens mij dezelfde school als "de kring" alleen dan klop het nummer niet is het nou 1 of 21 mij niet helemaal duidelijk,misshien dat iemand het mij kan vertellen.

volgens mij dezelfde school als "de kring" alleen dan klop het nummer niet is het nou 1 of 21 mij niet helemaal duidelijk,misshien dat iemand het mij kan vertellen

christelijke lagere school, 1977

Kwam hier op school toen ik 9 jaar was.

Kwam hier op school toen ik 9 jaar was. Ik herinner me dat de klasjes heel klein waren en alle klassen bij elkaar in 1 lokaal zaten. Ik zat in de 4e klas met Harrie Moens, Fred Karelse, Lenie Ruiter. Ik herinner me de heer Hoytink ook nog goed, die gaf ze allemaal tegelijk les. Wel gezellig die kleine klasjes.

christelijke lagere school, 1964

?