Christelijke lagere school

Kerkstraat / Molenstraat in Angeren, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke lagere school foto

Op Christelijke lagere school vind je 3 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb hier bijzondere 6 jaar op gezeten .

ik heb hier bijzondere 6 jaar op gezeten .mijn vader was hoofd van de school.juffrouw van Schaijk had de eerste drie klassen.heb nog op de noodschool gezeten

Christelijke lagere school, 1951

Op deze school heb ik les gehad eerst van een onderwijzeres die uit Nijmegen of omstreken kwam , later van Juffrouw Nellestein, Meester Keers was toen hoofd, later werd dat meneer Moraal, waar ik de laatste jaren les van hwb gehad.

Op deze school heb ik les gehad eerst van een onderwijzeres die uit Nijmegen of omstreken kwam , later van Juffrouw Nellestein, Meester Keers was toen hoofd, later werd dat meneer Moraal, waar ik de laatste jaren les van hwb gehad

Christelijke lagere school, 1959

Heb op deze school zes jaar doorgebracht en heb les gehad van Juffrouw van Schaijk en Meester Roos.

Heb op deze school zes jaar doorgebracht en heb les gehad van Juffrouw van Schaijk en Meester Roos. Heb met Juffrouw van Schaijk nog altijd goed kontakt en die nu in Varseveld woont, zelf woon ik nu in Elspeet.

Christelijke lagere school, 1948

?