Christelijke lagere landbouwschool

Sluisstraat in Musselkanaal, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke lagere landbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke lagere landbouwschool foto

Op Christelijke lagere landbouwschool vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was in de oorlogsjaren,er was veel belangstelling om naar deze school te gaan,we moesten zelfs toelatingsexamen doen.

Het was in de oorlogsjaren,er was veel belangstelling om naar deze school te gaan,we moesten zelfs toelatingsexamen doen.Directeur was Meneer B.J.Cramer. Ik kan er wel meer over vertellen maar ik zou graag weten of er veel belangstelling voor is om de oude belevenissen weer op te halen. Mijn naam is Klaas Ellen vroeger uit Stadskanaal en Gasselternijveensche- mond later in Winsum Schepperijlaan 62 9951 BL tel.0595441553 email k.ellen@hetnet.nl

Christelijke lagere landbou..., 1945

School stond toen aan de Badstraat in musselkanaal.

School stond toen aan de Badstraat in musselkanaal

Christelijke lagere landbou..., 1962

Heb 3 jaar op deze school gezeten.

Heb 3 jaar op deze school gezeten. Heb het niet afgemaakt omdat ik het in de derde klas te moeilijk heb gehad en was blijven zitten. Had ook niet het ambitie om boer te worden, maar had wel belangstelling voor die opleiding. Had ook wel de ambitie om in of voor de landbouwerij te gaan werken, maar meer op het loonwerken gericht. Had ook veel bij landbouwer Lukas Bosch gewerkt en bij mijn oom Harm Kort(Loonwerkbedrijf) in Valthe op zaterdagen en vakantieperiodes.

Christelijke lagere landbou..., 1962

?