Christelijke Lager School Lieren

Tulkensmolenweg in Beekbergen, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Lager School Lieren, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 34

Op Christelijke Lager School Lieren vind je 0 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 21

Heb in de klas gezeten met o.a...

Heb in de klas gezeten met o.a Rita Hertgers, Petra Wilbrink Carla van 't Landt. Mijn herinnering: spelen op het schoolplein en dan vooral, drie boerenmeisjes dansen in een kring. En dan maar hopen dat je favoriete jongen jou uitkoos.

2004, Lineke

2 jaar op de kleuterschool gez...

2 jaar op de kleuterschool gezeten. Bij juffrouw Schotpoort. Ik heb de volgende namen van de foto bijgeschreven staan: Grietje Boks-Minie?- Jansje?-Ali-Jannie?- Rikie Hartgers-Fennie-Ietje Hutink- Juffr. Schotpoort-Ali-Coba-Jennie-Ansje Rutgers-Gerrie-Willy 2e rij van R-L:Annie-Jan-Wim Ploeg-Jaap Pluim-Wim Jochems-Jan Hylkema-Johny ******rg-Martien Plante-Adri v.Twillert rij 3: Bennie v.Twillert-Jan Brouwer-Dik Groenhuizen-Wim Hartgers-Herman Jochems-Gertie Groen Dan de meesters Albers in klas 3 - Smit in klas 4?

2004, Deleted

Ik heb alleen op de keuterscho...

Ik heb alleen op de keuterschool gezeten, daarna zijn we verhuist naar Apeldoorn.

2004, Deleted
?