Christelijke Kweekschool

Galvanistraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

66 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Kweekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Kweekschool foto

Op Christelijke Kweekschool vind je 15 klassenfoto’s en 66 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De heer Glaubitz, die ons psychologie, pedagogiek en didactiek gaf.

De heer Glaubitz, die ons psychologie, pedagogiek en didactiek gaf. Vooral als hij met voorbeelden kwam. Fijne tijd gehad.

Christelijke Kweekschool, 1961

Door de oorlog was de school in deze tijd gesloten.

Door de oorlog was de school in deze tijd gesloten. Je kreeg een rooster thuis waar op stond wat je moest leren. Pas in mei 1945 konden we weer naar school. In dat eerste jaar kreeg ik thuis 'bijles' van een ondergedoken leraar.In 1946 (toen ik al in Bloemendaal op Da Costa zat) mocht ik alsnog met deze school mee naar Zwitserland op 'schoolreis'.

Christelijke Kweekschool, 1944

Rini Scheinhardt en ik kwamen van de HBS in de tweede leerkring binnen.

Rini Scheinhardt en ik kwamen van de HBS in de tweede leerkring binnen. Er zaten verder alleen meisjes in de groep (Marianne Mohr, Hennie Lutmers e.v.a.)Ik vond de school een beetje kinderachtig en zag de eerste twee jaar als noodzakelijk om het onderwijs in te gaan. Het hoofdaktejaar was wel leuk. Met meneer Helms, Mulder, Haasnoot en Van Dam. De directeur kende al zijn studenten bij naam. Knap! Ik zou wel in contact willen komen met oud-klasgenoten.

Christelijke Kweekschool, 1958

?