Christelijke Kleuterschool Oranjehof

Geuzenkade Amsterdam West in Amsterdam, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Kleuterschool Oranjehof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 4

Op Christelijke Kleuterschool Oranjehof vind je 3 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 2

Een leuke kleuterschool in een...

Een leuke kleuterschool in een hofje bij de Markthallen. ik was er in de tijd van juffrouw Gabler die later getrouwd is en toen mw. van Zutphen heette. Er was eens brand in de Markthallen en toen zijn we gaan kijken. Ik heb er veel over gedroomd, zo eng vond ik dat en er werd gezegd dat er ook dieren omgekomen waren.

2008, Deleted

Zat met Hans Lamme samen op de...

Zat met Hans Lamme samen op deze kleuterschool bij juffrouw Loes en Juf Irene. Verdere namen van vriendjes weet ik goed meer, maar moet klasfoto,s hebben en ga deze zoeken. Heb wel met een jongetje uit India omgegaan zijn naam was Penkie en z,n ouders hadden een Baboe, wist toen niet wat dat was en vond het maar vreemd dat dat vrouwtje daar alles deed, boodschappen ,huishouding en eten koken enz. Maar waren heel lieve mensen in m,n ogen. Maar heb op oudere leeftijd bij India,se mensen gewerkt die uit de hoge Kaste kwamen en heb nog nooit zulke etters meegemaakt omdat zij iedereen als slaaf behandelen ,en kan hun namen maar beter niet vermelden. Ga nu op zoek naar de foto,s Groetjes Frits Mens

2017, Frits
?