christelijke kleuterkweekschool

Paterstraat in Arnhem in Arnhem, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van christelijke kleuterkweekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 17

Op christelijke kleuterkweekschool vind je 0 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

De directrice mevr W van Zette...

De directrice mevr W van Zetten.Streng maar veel van geleerd.

2004, Deleted

Veel plezier gehad! Herinner m...

Veel plezier gehad! Herinner me de namen Nel van Dijk, Karin Groeneveld.

2004, Jose

Juffrouw van Zetten maande ons...

Juffrouw van Zetten maande ons tot stilte met de kreet: "Dames. dames". en wees ons vervolgens op de verschrikkelijke gevolgen van het doorspoelen van maandverband. Door Dhr. van Straelen ontwaakte in mij de liefde voor filosofie en psychologie (waardoor ik nu bijna afgestudeerd psycholoog ben). Dhr. Hafmans inspireerde mij tot tekenen en schilderen (wat later in een vakstudie weer vakkundig is afgebroken) en juffrouw Hessing liet mij kennismaken met actief fluitgebruik, waardoor ik later wel de muziek ben ingedoken, maar heb vastgesteld dat blokfluit niet een geschikt instrument is om in te zetten bij muzikale ontwikkeling. Het dragen van een lange broek was destijds verboden, zodat ik mij altijd, vooral in de winter, na een rit van 7 km op een brommer, in de trein moest omkleden. Ik kijk met plezier terug op deze 3 jaar en mede door de reunies ben ik er van overtuigd dat ervaringen die jonge mensen opdoen in deze periode zeer bepalend zijn voor hun verdere levensloop.

2004, Deleted
?