Christelijke Industrie en Huishoudschool "Sam Boëlens"

Damsterdiep in Groningen, ( Toon op kaart )

370 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Christelijke Industrie en Huishoudschool "Sam Boëlens", blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 79
  • Schoolgenoten 370

Op Christelijke Industrie en Huishoudschool "Sam Boëlens" vind je 79 klassenfoto’s en 370 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 323

De school bezetting die we had...

De school bezetting die we hadden na ons examen met als eis dat alle leerlingen de volgende dag geen les hadden Derictrice was toen MW Koorneef

2002, Deleted

koorneef krijgt geloof ik nog ...

koorneef krijgt geloof ik nog kippevel als ze aan de klas 3 en 4 denkt allemaal geschorst voor een dag omdat we de j.c wirzt school hadden bezet ,bakker van de winkelpraktijk en tante ina en de tomatensoep uit de automaat. Ik herinner me nog jackie bolt en corna ,tilly uit ten boer anneke en patricia petra

2002, Deleted

INAS gevolgd twee nichtjes in...

INAS gevolgd twee nichtjes in de klas: Coby en Atty Ritskes andere klasgenoot: Greetje Miedema of Medema mevrouw Poelman was de "regelaar"

2003, Deleted
?