Christelijke Industrie en Huishoudschool "Sam Boëlens"

Damsterdiep in Groningen, ( Toon op kaart )

374 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Industrie en Huishoudschool "Sam Boëlens", blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 80
  • Schoolgenoten 374

Op Christelijke Industrie en Huishoudschool "Sam Boëlens" vind je 80 klassenfoto’s en 374 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 323

De school bezetting die we hadden na ons examen met als eis dat alle leerlingen de volgende dag geen les hadden Derictrice was toen MW Koorneef.

De school bezetting die we hadden na ons examen met als eis dat alle leerlingen de volgende dag geen les hadden Derictrice was toen MW Koorneef

2002, Deleted

koorneef krijgt geloof ik nog kippevel als ze aan de klas 3 en 4 denkt allemaal geschorst voor een dag omdat we de j.

koorneef krijgt geloof ik nog kippevel als ze aan de klas 3 en 4 denkt allemaal geschorst voor een dag omdat we de j.c wirzt school hadden bezet ,bakker van de winkelpraktijk en tante ina en de tomatensoep uit de automaat. Ik herinner me nog jackie bolt en corna ,tilly uit ten boer anneke en patricia petra

2002, Deleted

INAS gevolgd twee nichtjes in de klas: Coby en Atty Ritskes andere klasgenoot: Greetje Miedema of Medema mevrouw Poelman was de "regelaar".

INAS gevolgd twee nichtjes in de klas: Coby en Atty Ritskes andere klasgenoot: Greetje Miedema of Medema mevrouw Poelman was de "regelaar"

2003, Deleted
?