christelijke huishoudschool

staringlaan 66 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk het volledige profiel van christelijke huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 92

Op christelijke huishoudschool vind je 15 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 75

hallo ik heb op deze school ge...

hallo ik heb op deze school gezeten van 1963 tot 1966 somige namen weet ik nog wel Harmke hensens,Bea nieuwland,E van leeuwen,Carla snijders,A vincent,Ans van de brink,Willy duyn,Hermien van morel,Berna konijnenberg,Trijnie pas,Gera lelsz,Betsie pannekoek,Hennie bosch,mijn hartsvriendin was Irene verkerke en nog namen van enkele leraren k.j.a kroes,van de linden en van naailes juffrouw muiswinkel en de gymnastiek lerares walinga ik zou het leuk vinden als er nog iemand klassefoto,s heeft want zelf heb ik geen foto,s meer van ik hoor het wel groetjes van nel schiltmeijer

2004, Deleted

Ik heb veel plezier op deze sc...

Ik heb veel plezier op deze school gehad!

2004, Deleted

op deze school heb ik na een a...

op deze school heb ik na een av jaar(en nu hoop ik dat de afkorting goed is) de kinderverzorgingsklas gedaan. ik geloof dat het de kv.b. klas was. ik kan mij juf. vrolijk nog herinneren.

2004, Deleted
?