christelijke huishoudschool

noordmolenstraat in Schiedam, ( Toon op kaart )

86 scholieren

Bekijk de volledige pagina van christelijke huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

christelijke huishoudschool foto

Op christelijke huishoudschool vind je 11 klassenfoto’s en 86 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn lerares inekedijkgraaf,mevr debergh, School vriendinnen.

Mijn lerares inekedijkgraaf,mevr debergh, School vriendinnen. anja van duin irene van de hoek,thea en directrise mevr rodenburg

christelijke huishoudschool, 1964

De kookles van juffrouw Dijkgraaf.

De kookles van juffrouw Dijkgraaf...tof mens was dat...en dan die directrice...brrr Mevr. Rodenburg..jakkes. Een juf genoemd Mevr. Berkhout? Eng mens...hahhaha. Die gekke Torrensma.. leraar Engels pfff. En met Joke ..waar ik toen in de klas zat (lees kattenkwaad uithaalde) heb ik een heel leuk contact :-))

christelijke huishoudschool, 1969

dat ik het een best wel leuke school vond ondanks dat ze er wel streng waren, je mocht geen lange broek dragen, en dat werd in die tijd juist de mode vooral strakke spijkerbroeken en ook vond ik de kooklessen van juffrouw Treep wel goed.

dat ik het een best wel leuke school vond ondanks dat ze er wel streng waren, je mocht geen lange broek dragen, en dat werd in die tijd juist de mode vooral strakke spijkerbroeken en ook vond ik de kooklessen van juffrouw Treep wel goed.Mevrouw van Marion gaf naailes. ik zat in klas 1Den 2D.ik heb nog contact met Louise v.d.Broek. Wij hebben corig jaar nog een kleine reunie gehad met Anneke v.d.Zee,rosina Zagwijn, joke v. pelt en Marja Stam.ik hoop op nog wat reacties van bijvoorbeeld anneke Wijzenbroek Trudie hoogenboezem dineke haring en nel????zij woonde in de taanderstraat in rotterdam.graag een e-mailtje aan ********************

christelijke huishoudschool, 1960

?