Christelijke Hogeschool Windesheim richting HBO-J (Jeugdwelzijnswerk)

Campus 2-6 in Zwolle, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Hogeschool Windesheim richting HBO-J (Jeugdwelzijnswerk), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Hogeschool Windesheim richting HBO-J (Jeugdwelzijnswerk) foto

Op Christelijke Hogeschool Windesheim richting HBO-J (Jeugdwelzijnswerk) vind je 1 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De stages hieraan verbonden vond ik geweldig maar de opleiding was te zwaar.

De stages hieraan verbonden vond ik geweldig maar de opleiding was te zwaar. Eerste jaar niet de propedeuse gehaald. Tweede jaar wel en naar de tweede maar al snel afgehaakt. Eerst in Windesheim met drie studenten (Roel, Erica en ?), later verhuisd naar een kamer in Zwolle.

Christelijke Hogeschool Win..., 1988

Wat een rollenspelen moesten we toch doen op deze opleiding! Heb er leuke herinneringen aan, vooral de sfeer onderling vond ik geweldig! Met sommige mensen heb ik nog steeds contact, hoewel het lang geleden is dat we samen daar rondliepen.

Wat een rollenspelen moesten we toch doen op deze opleiding! Heb er leuke herinneringen aan, vooral de sfeer onderling vond ik geweldig! Met sommige mensen heb ik nog steeds contact, hoewel het lang geleden is dat we samen daar rondliepen. Een reunie zou leuk zijn, op de vorige waren er maar weinig mensen van onze groep. Ook docenten blijven je bij...

Christelijke Hogeschool Win..., 1986

spannende leuke tijd; op kamers; tijd leraar bij voornaam noemen.

spannende leuke tijd; op kamers; tijd leraar bij voornaam noemen

Christelijke Hogeschool Win..., 1977

?