Christelijke Hogere Burgerschool met vijfjarige cursus (A)

Pieter de Hoochstraat 5 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Hogere Burgerschool met vijfjarige cursus (A), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 21

Op Christelijke Hogere Burgerschool met vijfjarige cursus (A) vind je 1 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

heb 1 jaar op deze school geze...

heb 1 jaar op deze school gezeten, toen is de school verhuisd naar de Jan van Eyckstraat 47, alwaar ik in 1958 eindexamen deed.

2005, ed

1955-1958 ingestapt in de 3e ...

1955-1958 ingestapt in de 3e klas diploma-uitreiking op 30 juni 1958. Daarna meteen in militaire dienst. de school stond in de Pieter de Hooghstraat. Er is een nieuwe school gebouwd in de Gerrit v.d.Veenstraat. Medeleerlingen die ik mij herinner zijn: Renée Serno, Nelleke Vundering beide woonden in Amstelveen.

2006, ed

op zoek naar oud medeleerlinge...

op zoek naar oud medeleerlingen, zoals bina nienhuizen - ali verdoorn - leide van der weerd - gerrit raadsen - ruud vrijmoeth - tiny visser

2006, lous
?