Christelijke HBS Waldeck

Donker Curtiusstraat 5 in Den Haag, ( Toon op kaart )

152 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke HBS Waldeck, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke HBS Waldeck foto

Op Christelijke HBS Waldeck vind je 50 klassenfoto’s en 152 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In mijn herinnnering een heel leuke school met de heer Braber als rector (heb ik vaak een bezoek gebracht als ik eruit gestuurd was en door congierge Klok werd doorgestuurd).

In mijn herinnnering een heel leuke school met de heer Braber als rector (heb ik vaak een bezoek gebracht als ik eruit gestuurd was en door congierge Klok werd doorgestuurd).Voor wiskunde Besteman , duits Bogerman en gym van der Geer (top!!), Lussenburg voor geschiedenis en een leuke, lieve juffrouw (?) voor frans.

Christelijke HBS Waldeck, 1958

Vooral de weeksluitingen waren een waar feest: met het orgel in de gang van het noodgebouw.

Vooral de weeksluitingen waren een waar feest: met het orgel in de gang van het noodgebouw. Favoriete leraar: de heer Boone (Duits) Een foto van mijn examenklas kun je zien op: www.tjo.spreekt.nl Ik sta er zelf niet op.

Christelijke HBS Waldeck, 1964

He Jaap(van Nes) zag je aanmelding, verder nog een paar bekenden op de lijst.

He Jaap(van Nes) zag je aanmelding, verder nog een paar bekenden op de lijst. Weet je nog: bowlen, bidden, feest in de gymzaal, Ik zie nog regelmatig öude mannen"' Ton, Onno, Henk. Verder ok hier

Christelijke HBS Waldeck, 1961

?