Christelijke Comeniusschool

Kempstraat 126 in Den Haag, ( Toon op kaart )

487 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Comeniusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Comeniusschool foto

Op Christelijke Comeniusschool vind je 131 klassenfoto’s en 487 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Christelijke Comeniusschool Den Haag 1967 - 1974 1e klas met juf Leuzen , juf Porter , 4e met dhr Vleugel ,en niet te vergeten de 5e en 6e met juf Jeanette Suijskens ( topper) de congierge dhr Zuurmond en hoofd.

Christelijke Comeniusschool Den Haag 1967 - 1974 1e klas met juf Leuzen , juf Porter , 4e met dhr Vleugel ,en niet te vergeten de 5e en 6e met juf Jeanette Suijskens ( topper) de congierge dhr Zuurmond en hoofd. dhr Dekker. we hadden ook een zeer driftige gym leraar ( hij smeet regelmatig met deuren waarna het glas er uit vloog) en school voetbaltoernooi op ockenburg. Hoogte punt als 1e zesde klas 1 week op kamp in een jeugdherberg logeren en als het hoofd ( dekker )jarig was kregen we een ijsje ..kwam er een ijskarretje langs.en tot ieders trauma de schooltandarts ( je werd er onverwachts heen gebracht " de slager" ) Soms overblijven en schoolmelk in zo,n kartonnetje wat erg lauw geworden was. en natuurlijk de sigarenboer op de hoek van de kempstraat waar iedereen z,n snoep haalde.en ook natuurlijk de sinterklaas die langs kwam ( nooit geweten wie dat was) en wanneer je jarig was mocht je met iemand langs de klassen om de leraren te trakteren met een sigaar voor dhr Dekker en dan kreeg je van de leraren een prul als bedankje. Mijn klasgenoten waren toen michel wijling, cees verkerk ,john van zweden , frank althuizen, cees uitbeijerse,adrie helmich, rudi streef , henk bonte , donny van melzen , ron gerritsen, mirjam blom, rob straver, petra van straaten , monique vermeulen, ina zuurmond, els en martin zalm , monique en ingrid de wilde , ronald cramer, peter de lange, linda de bruin ,quita, maja , annie , irene ,robbie ruis oscar olierook marcel de wilde , niek evertein , rini huijgens, gerard van wijngaarden , jan koers, dick schoneveld , peter, luijendijk, erik oosterwijk, john vd berg, willem suurdonk, mario, maarten en rob westerduin, gerrie roos, marcel reijnders, (sorry wanneer ik iemand ben vergeten.) [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie voor verdere info de 2 andere benamingen van de comeniusscholen... * leuke tijd

Christelijke Comeniusschool, 1967

Eerste klas bij juffr.

Eerste klas bij juffr. Mussies, 2de: juffr. Potter, 3de: juffr. Feun, 4de: dhr. Maat (brrr), 5de en 6de: dhr. Van Wier. Hoofd was dhr. Van Milligen. Verder herinner ik me nog dhr. Crebas, Feenstra (speelde viool), juffrouwen De Groot, Van Dalen, Te Winkel. Ooit hebben we in gebouw Custodia een soort musical opgevoerd over de grote schoonmaak. Mijn tekst begon met: "Ha, daar heb je kleine Pim. Haal eens gauw een busje Vim." [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie Chr. Comeniusschool

Christelijke Comeniusschool, 1950

Ik heb in in de 1e en 2e klas juffr Te Winkel ( Niet echt een kindervriend) gezeten (zie foto), de 3e klas bij juffr Atie Dominicus.

Ik heb in in de 1e en 2e klas juffr Te Winkel ( Niet echt een kindervriend) gezeten (zie foto), de 3e klas bij juffr Atie Dominicus. De vierde klas was in de Paul Krugerschool in de Fisherstraat die toen als dependence diende Leraar was daar dhr. Crebas. Ik herinner mij ook nog juff. Feun en een mr. Lievaert, die had een orgel in de klas (vreselijk) Gymleraar dhr Kees van Zweden met zijn "Tam-tam". Mijn vrienden waren Hans Schuttenhelm, Peter Troost , Otto Huygen , Peter Maas, Gerrit Tamboer en natuurlijk Rudy Elfering. Na de 4e klas ging ik naar de De la Reyschool. Toch wel een prettiger school Is er iemand die zichzelf herkent op de foto ?

Christelijke Comeniusschool, 1947

?