Christelijke basisschool Rehoboth

Beukenlaan 1 in De Krim, ( Toon op kaart )

88 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke basisschool Rehoboth, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke basisschool Rehoboth foto

Op Christelijke basisschool Rehoboth vind je 5 klassenfoto’s en 88 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De kleuterschool met Jufrouw Wacht zag ik niet zitten.

De kleuterschool met Jufrouw Wacht zag ik niet zitten. Na 1 dag proberen had ik het daar wel gezien. Ik herinner me nog dat Gerda Ronhaar vlak voor mij zat in die kleuterklas. Dit was nog voor de nieuwbouw van de school. Ik begon in de eerste klas op de nieuwgebouwde school. Ik zat in de klas bij Juffrouw Booy (1e klas), juffrouw Bakker (2e klas),meester de Jonge(3e klas), meester Roepers (4e klas), meester Schrijber (5e en 6e klas).

Christelijke basisschool Re..., 1962

Hele fijne herinneringen aan de lagere school, en vond het ook erg dat wij moesten verhuizen naar Apeldoorn.

Hele fijne herinneringen aan de lagere school, en vond het ook erg dat wij moesten verhuizen naar Apeldoorn. Klasgenoten die ik mij herinner: Klaas Meerlo,Djimmer Bosman, Arend Kuiper, Remco Tepper, Klaas Klaassen en nog vele anderen En natuurlijk Meester Roepers, bijnaam(zwarte Rinus). Meester v/d/ Weide(Gossebok) Juffrouw Booi. En Juffrouw Diny (geémigreerd naar Canada)

Christelijke basisschool Re..., 1955

Nog altijd omgang met Roelof Klinkien.

Nog altijd omgang met Roelof Klinkien

Christelijke basisschool Re..., 1963

?