Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina

Kinderkamp / Doorwerthlaan in Arnhem, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 81

Op Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina vind je 15 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 63

Ontzettend leuk geknikkerd tij...

Ontzettend leuk geknikkerd tijdens het speelkwartier. Met "meisjes op de jongens" kon ik nooit winnen. Na de witte en oranje taken was het op. Vincent van Heijningen had een keer een 10,5 voor geschiedenis.

2002, Deleted

Tweede en derde klas bij Juf B...

Tweede en derde klas bij Juf Bakker, daarna weet ik het niet meer...Grote vriend Igor, na de 5e klas verhuisde ik naar Oss (NB)

2003, Deleted

Een paar namen die ik me nog k...

Een paar namen die ik me nog kan herinneren zijn: Anja, Belinda, Jelle, Fokko, Edwin, Eelco, Martha, Karen, Corinne en nog een Corinne, en als ik wat verder nadenk zullen er ongetwijfeld meer namen terug komen. Ik heb in de 3e bij juffrouw Bakker in de klas gezeten. Ook heb ik bij Meester Ben in de klas gezeten. Dat was in de 5e. Dit vond ik toen een tof jaar. Ik hoop eigenlijk wel dat ik nog wat mensen tegenkom hier. Lijkt me wel leuk. Oh ja, ik ben dus Tine.

2003, Tine
?