Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina

Kinderkamp / Doorwerthlaan in Arnhem, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina foto

Op Christelijke basisschool Prinses Wilhelmina vind je 15 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ontzettend leuk geknikkerd tijdens het speelkwartier.

Ontzettend leuk geknikkerd tijdens het speelkwartier. Met "meisjes op de jongens" kon ik nooit winnen. Na de witte en oranje taken was het op. Vincent van Heijningen had een keer een 10,5 voor geschiedenis.

Christelijke basisschool Pr..., 1973

Tweede en derde klas bij Juf Bakker, daarna weet ik het niet meer.

Tweede en derde klas bij Juf Bakker, daarna weet ik het niet meer...Grote vriend Igor, na de 5e klas verhuisde ik naar Oss (NB)

Christelijke basisschool Pr..., 1968

Een paar namen die ik me nog kan herinneren zijn: Anja, Belinda, Jelle, Fokko, Edwin, Eelco, Martha, Karen, Corinne en nog een Corinne, en als ik wat verder nadenk zullen er ongetwijfeld meer namen terug komen.

Een paar namen die ik me nog kan herinneren zijn: Anja, Belinda, Jelle, Fokko, Edwin, Eelco, Martha, Karen, Corinne en nog een Corinne, en als ik wat verder nadenk zullen er ongetwijfeld meer namen terug komen. Ik heb in de 3e bij juffrouw Bakker in de klas gezeten. Ook heb ik bij Meester Ben in de klas gezeten. Dat was in de 5e. Dit vond ik toen een tof jaar. Ik hoop eigenlijk wel dat ik nog wat mensen tegenkom hier. Lijkt me wel leuk. Oh ja, ik ben dus Tine.

Christelijke basisschool Pr..., 1970