Christelijke Basisschool Het Baken

Arthur van Schendellaan in Uithoorn, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Basisschool Het Baken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Basisschool Het Baken foto

Op Christelijke Basisschool Het Baken vind je 6 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb van de eerste tot de zesde klas op de Christelijk Basisschool Het Baken gezeten.

Ik heb van de eerste tot de zesde klas op de Christelijk Basisschool Het Baken gezeten. Deze stond namelijk vlak naast de flat waar ik in woonde (Coudenhovenflat). Lekker dichtbij dus. De laatste leraar die ik me kan herinneren heet Van der Rijst. Hij heeft mij (ons) lesgegeven in de 6de klas, voor ik naar Lelystad verhuisde. Ik heb ook goede herinneringen aan de schooltuin die middenin de school gevestigd was en aan de jaarlijkse Fancy Fair. Een aantal namen van klasgenootjes die ik me kan herinneren: Mark Minten, Miranda, Floris, Cheng, Marian, Jan de Ruiter.

Christelijke Basisschool He..., 1977

Ik herinner mij o.

Ik herinner mij o.a. juffrouw Jantien Bouterse en het zingen rond de piano met Cees van Duren. Klasgenootjes: Jamal, Mohammed, Mike Koek, Erik Jan Mulder, Armand van Beek, Tijn Bresser, Jan-Andries Teeuw, Wim Huisman, Marijn Steegstra, Kirsten Verhoef en Marieke van Heusden. Heb nu nog veel contact met Jan-Andries (Tuf).

Christelijke Basisschool He..., 1975

erg leuke schooltijd gehad.

erg leuke schooltijd gehad. tijdens overblijven proberen stiekum van het schoolplein af te komen.... naar de scheg voor gym.kaarsen maken met kerst. heb later nog een tijdje schaakles op het Baken gegeven met Mark en Dana Bloos.

Christelijke Basisschool He..., 1981

?