Christelijke Basisschool Domplein

Domplein 5 in Utrecht, ( Toon op kaart )

216 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Basisschool Domplein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Basisschool Domplein foto

Op Christelijke Basisschool Domplein vind je 65 klassenfoto’s en 216 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Altijd fijn op het Domplein.

Altijd fijn op het Domplein. De Marnixzaal

Christelijke Basisschool Do..., 1953

Ik herinner mij veel pret, leuke gangen onder de school, dhr.

Ik herinner mij veel pret, leuke gangen onder de school, dhr. Eijkman en zijn dochter; dhr Ouweneel; mevr. De Groot; mevr. van Zaanen; dhr. De Ru (concierge); Dhr. Beulenkamp; mevr. Ten Gussinclo; dhr. Faber. Er moeten meer namen zijn, maar die ben ik even kwijt. Leerlingen herinner ik mij ook nog diversen.

Christelijke Basisschool Do..., 1956

juf de Groot, nooit zal ik haar vergeten ! moest er naar toe voor het schrijven en vooral moest er tussen de lijntjes worden geschreven !! mijn vriend van toen was Tom woonde in de Schoutstraat,mijn jeugdliefde was Evelien ! graag zou ik jullie nog een

juf de Groot, nooit zal ik haar vergeten ! moest er naar toe voor het schrijven en vooral moest er tussen de lijntjes worden geschreven !! mijn vriend van toen was Tom woonde in de Schoutstraat,mijn jeugdliefde was Evelien ! graag zou ik jullie nog eens ontmoeten (ben wel geweest op de reunie helaas was er toen niemand van onze klas) heb er van af de kleuterschool tot de 4e klas opgezeten toen verhuist naar Overvecht.

Christelijke Basisschool Do..., 1960

?