Christelijke basisschool 'De Slotlaanschool'

Slotlaan in Zeist, ( Toon op kaart )

301 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke basisschool 'De Slotlaanschool', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke basisschool 'De Slotlaanschool' foto

Op Christelijke basisschool 'De Slotlaanschool' vind je 59 klassenfoto’s en 301 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik was geloof ik niet echt blij met de uurtjes bij juffrouw Sijthoff (schrijf je dat zo ?!), Juffrouw Burgers was de aardigste, vd Werf kon goed meppen met een lineaal :) Oh ja, in die tijd werd mijn naam nog geschreven als Luuk i.

Ik was geloof ik niet echt blij met de uurtjes bij juffrouw Sijthoff (schrijf je dat zo ?!), Juffrouw Burgers was de aardigste, vd Werf kon goed meppen met een lineaal :) Oh ja, in die tijd werd mijn naam nog geschreven als Luuk i.p.v. Luc

Christelijke basisschool 'D..., 1974

Meester Ten Kate die kwam invallen omdat of meester Van Otterloo, of meester Kok weg waren Ik herinner mij de tekenlessen met perspectief Van Meetser (de)Kok weet ik nog dat hij je vaak bij je achternaam noemde verder kon meester de Jong geweldige gesch

Meester Ten Kate die kwam invallen omdat of meester Van Otterloo, of meester Kok weg waren Ik herinner mij de tekenlessen met perspectief Van Meetser (de)Kok weet ik nog dat hij je vaak bij je achternaam noemde verder kon meester de Jong geweldige geschiedenisverhalen vertellen Ook kwam Meester De Klerk nog wel eens op bezoek in de klas Verder natuurlijk juffrouw Banning, Juffrouw Van Dieren, juffrouw Koning (koffie en thee)

Christelijke basisschool 'D..., 1956

Heb slechts 2 jaar hier op school gezeten herinner me meester Eshuis en dhr van Soest en Gertie Smelik met de laatste heb ik nog lange tijd daarna contact gehouden.

Heb slechts 2 jaar hier op school gezeten herinner me meester Eshuis en dhr van Soest en Gertie Smelik met de laatste heb ik nog lange tijd daarna contact gehouden. Heb bij deze leerkrachten in de klas gezeten.

Christelijke basisschool 'D..., 1975

?