Christelijke basisschool

Ooievaarshorsterweg in Leusden, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke basisschool foto

Op Christelijke basisschool vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

denkend aan mijn jeugd.

denkend aan mijn jeugd...... fijne school, voor zover je school fijn kan vinden dan. De school stond toen gloednieuw te zijn in de ook nieuwe buurt.En heette School men den Bijbel.

Christelijke basisschool, 1958

De christelijke school is geopend in oktober 1950.

De christelijke school is geopend in oktober 1950. Ik ben toen ik klas 1 begonnen. Klas 2 heb ik overgeslagen. De naam van de juf herinner ik me niet meer, maar de meester in klas 4 t/m 6 was meester Verhoeven. Van hem heb ik veel geleerd en dank zij hem ben ik later op het Corderius Lyceum in Amersfoort terechtgekomen. Ik heb jaren naast Kees hogendoorn gezeten en achter Metje Westerneng. Zij had vlechten die je goed in de inktpot kon stoppen. Met Jaap en Kees Nieuwenhuizen kreeg ik extra les voor het VO. We zijn toen nog eens naar Flehite in Amersfoort geweest om studie te maken van de geschiedenis van Leusden. Ik herinner me ook nog, dat de meester op een keer bijna slaande ruzie heeft gehad met Riek Oskam. Zij was dan ook wel een echte pestkop naar mijn idee.

Christelijke basisschool, 1950

Ik ging om met Teun Overvest,Herman Hertstein, Jan van Ewijk Ik schreef "met het verkeerde handje" Ik ben linkshandig en moest rechts schrijven!.

Ik ging om met Teun Overvest,Herman Hertstein, Jan van Ewijk Ik schreef "met het verkeerde handje" Ik ben linkshandig en moest rechts schrijven!

Christelijke basisschool, 1951

?