Christelijk Nationale Basisschool

Galileïstraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

143 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijk Nationale Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 143

Op Christelijk Nationale Basisschool vind je 41 klassenfoto’s en 143 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 142

juffrouw van de Laan 1st.

juffrouw van de Laan 1st.klas. juffrouw Kwant 2de klas waar wij tweestemmig begonnen te zingen,ik vond het prachtig. 3de klas.meester coumou meester Zwanenburg 4 de.klas. Een van de meesters speelde de viool ik kan niet herineren wie het was,heel mooi.

2002, Deleted

Bij meester Borst aan de "Psalmenpomp, en het lineaaltje van meester Coumouw.

Bij meester Borst aan de "Psalmenpomp, en het lineaaltje van meester Coumouw. Ook de handenarbeiduurtjes in de kelder waren gezelig.

2002, Henk

ik zat toen het heel druk was in het voor halletje bij de wc op de zolder mochten we niet komen dat was gevaarlijk en janette van ravenstein zat bij mij in de zesde klas net met de wisselijk van meneer borst.

ik zat toen het heel druk was in het voor halletje bij de wc op de zolder mochten we niet komen dat was gevaarlijk en janette van ravenstein zat bij mij in de zesde klas net met de wisselijk van meneer borst

2003, marika
?