Christelijk Nationale Basisschool

Brahmslaan in Eindhoven, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijk Nationale Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijk Nationale Basisschool foto

Op Christelijk Nationale Basisschool vind je 6 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

directeur Stoelman.

directeur Stoelman

Christelijk Nationale Basis..., 1972

Namen: de Wijbengaatjes: Helleen, Juultje, Rob en Fred, Bertje Wouda.

Namen: de Wijbengaatjes: Helleen, Juultje, Rob en Fred, Bertje Wouda. Hans Vonk, Japie Middelkoop, alemaal uit de Willem Pijperstraat. Ineke Lagerwuy, Erna, Aukje uit de Monteverdistraat. Meester Schimmel uit groep 5 kon toch zo mooi vertellen. Met Kerstmis mocht je een kaarsje meenemen. Dat mocht dan branden terwijl hij een kerstverhaal vertelde, gordijnen dicht en dan al die brandende kaarsjes! Tafels opdreunen met z'n allen. In de vierde zaten we in een lokaal van een kerk. Soms waren daar trouwdiensten. Geweldig als dan in de pauze zo'n sjieke auto kwam voorrijden en daat stapte dan een bruidje uit! Wij stonden vooraan. Maar met wie stond ik daar ook weer?

Christelijk Nationale Basis..., 1962

De zomer van 1976 was mijn favoriet, toen kregen we tropenrooster dus vroeger naar school en overblijven (altijd met een gebakken eitje) en vroeg uit en gaan zwemmen in de Tongelreep.

De zomer van 1976 was mijn favoriet, toen kregen we tropenrooster dus vroeger naar school en overblijven (altijd met een gebakken eitje) en vroeg uit en gaan zwemmen in de Tongelreep. Ook de schaatswedstrijden waren leuk. De heer van Deursen waarvan ik niet mocht zingen omdat ik vals zong etc. Leuk om nog eens iets van iemand te horen. Groetjes

Christelijk Nationale Basis..., 1971

?