Christelijk Middelbare Detailhandel School

Waldeck Pyrmont laan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

175 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijk Middelbare Detailhandel School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijk Middelbare Detailhandel School foto

Op Christelijk Middelbare Detailhandel School vind je 21 klassenfoto’s en 175 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

weinig nog, directeur Ten Have heet hij dacht ik, Bierman voor verkoopbevordering, ook mijn favoriet niet.

weinig nog, directeur Ten Have heet hij dacht ik, Bierman voor verkoopbevordering, ook mijn favoriet niet. Niet al te prettige herinneringen aan deze school, vandaar zo kort. Was met een kennis van mijn vorige school daar, Lan van Rijt. Verder ken ik nog Oos(de crossmotor coureur) en zijn vriendje Aad, Oos Kesbeke van Kesbeke tafelzuren.

Christelijk Middelbare Deta..., 1974

Een school waar je liever niet naar toe ging maar bij gebrek aan beter.

Een school waar je liever niet naar toe ging maar bij gebrek aan beter. Godsdienst was de gezelligste les, de leraar ben ik helaas vergeten. Was er ook niet ene Joke. Oh ja, en verliefd zijn op een roodharig meisje van de lagere detialhandel.

Christelijk Middelbare Deta..., 1986

Ik vond deze school niet zo leuk, en er heerste daar een rare stemming.

Ik vond deze school niet zo leuk, en er heerste daar een rare stemming. Zat met Hans Scholten in de klas. en er waren twee leuke meiden, namen weet ik niet meer. Ik was een stil muisje maar nu niet meer. Veel keten en lol maken. Wat ik wel nog weet was er een leraar die steeds maar koffie dronk anders kon hij geen les geven en de feestjes bij hem thuis.

Christelijk Middelbare Deta..., 1967

?