Christelijk Lyceum Almelo

Noordikslaan 68 in Almelo, ( Toon op kaart )

1777 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijk Lyceum Almelo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 143
  • Schoolgenoten 1777

Op Christelijk Lyceum Almelo vind je 143 klassenfoto’s en 1777 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 928

Geweldige tijd gehad met Japie, Peter Roelfsema, Inge Altena, Annemarie Groen (vroeger ook met Mariken Koppies).

Geweldige tijd gehad met Japie, Peter Roelfsema, Inge Altena, Annemarie Groen (vroeger ook met Mariken Koppies). Een wiskundeleraar die mijn moeder vroeger ook nog gehad had (de Wolff)...gekke man, had niet eens door dat Raymond uit het raam klom en naar de gymzaal rende.. :) Klieren met Jaap, kortom: geweldig jaar gehad toen. Contact? (kosteloos): Contact? *******************

2002, Paula

Mislukte natuurkunde proefjes bij Zandbergen.

Mislukte natuurkunde proefjes bij Zandbergen."Te vochtig!" Nederlands bij Visser die voorlas uit Beekman en Beekman(?). Geprobeerd af te kijken bij Koppies, maar dat ging niet goed. Werkweek naar Bristol met Sterk en Leyten.

2002, Erik

Mijn leukste herinnering is de werkweek naar Brugge.

Mijn leukste herinnering is de werkweek naar Brugge. Hier zaten we in een klooster. Verder vond ik muziekles op school erg leuk. Ik weet eigenlijk de naam van de muziekleraar niet meer.

2002, Deleted
?