Christelijk Lyceum Almelo

Noordikslaan 68 in Almelo, ( Toon op kaart )

1799 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijk Lyceum Almelo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijk Lyceum Almelo foto

Op Christelijk Lyceum Almelo vind je 151 klassenfoto’s en 1799 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geweldige tijd gehad met Japie, Peter Roelfsema, Inge Altena, Annemarie Groen (vroeger ook met Mariken Koppies).

Geweldige tijd gehad met Japie, Peter Roelfsema, Inge Altena, Annemarie Groen (vroeger ook met Mariken Koppies). Een wiskundeleraar die mijn moeder vroeger ook nog gehad had (de Wolff)...gekke man, had niet eens door dat Raymond uit het raam klom en naar de gymzaal rende.. :) Klieren met Jaap, kortom: geweldig jaar gehad toen. Contact? (kosteloos): Contact? *******************

Christelijk Lyceum Almelo, 1988

Mislukte natuurkunde proefjes bij Zandbergen.

Mislukte natuurkunde proefjes bij Zandbergen."Te vochtig!" Nederlands bij Visser die voorlas uit Beekman en Beekman(?). Geprobeerd af te kijken bij Koppies, maar dat ging niet goed. Werkweek naar Bristol met Sterk en Leyten.

Christelijk Lyceum Almelo, 1981

Mijn leukste herinnering is de werkweek naar Brugge.

Mijn leukste herinnering is de werkweek naar Brugge. Hier zaten we in een klooster. Verder vond ik muziekles op school erg leuk. Ik weet eigenlijk de naam van de muziekleraar niet meer.

Christelijk Lyceum Almelo, 1972

?