Christelijk Lyceum

Jachtlaan 108 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

1416 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijk Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijk Lyceum foto

Op Christelijk Lyceum vind je 225 klassenfoto’s en 1416 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wij komen met een aantal meiden uit de eindexamenklas en 2 leraressen (Machteld Straatsma en Bella Welleman) al jaren 1x per jaar bij elkaar.

Wij komen met een aantal meiden uit de eindexamenklas en 2 leraressen (Machteld Straatsma en Bella Welleman) al jaren 1x per jaar bij elkaar.

Christelijk Lyceum, 1964

Bij ds.

Bij ds. Banning (godsdienstles) mochten we altijd een flesje cola en een gevulde koek halen voor hem tijdens de les. Het grappige was dat hij toen al voorspelde wat ik later ging doen en dat is ook werkelijk uitgekomen.

Christelijk Lyceum, 1960

Ik heb 5 jaar met veel plezier op deze school gezeten.

Ik heb 5 jaar met veel plezier op deze school gezeten. Ik denk vaak terug aan mijn tekenlessen die ik kreeg van Simone Mollema en heb sporadisch nog wat contact met Machteld Straatsma. Ook denk ik vaak terug aan meneer Kuiper(s?) van Wiskunde, die we 'stofdropje' noemden vanwege zijn dropjes in zijn etui, die we kregen als we hem op een fout konden betrappen!

Christelijk Lyceum, 1987

?