chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A

Dirk.Huizingastraat in Groningen, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A foto

Op chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A vind je 11 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

m,n vriendinnen waren o.

m,n vriendinnen waren o.a. Jolanda de vries, annet Bodde en agnes van Linschoten. Er zaten twee jongens in de klas alfred en .... weet ik niet meer.

chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A, 1986

Ik heb op deze school gezeten en weet nog wel wat namen, ook van docenten.

Ik heb op deze school gezeten en weet nog wel wat namen, ook van docenten. Gerda Boersema was geloof ik de stagebegeleidster, Anneke de Weerd, Tineke Gorter, en Annet Springer waren leerkrachten. De namen uit de klas heb ik nog in een afscheidsboekje staan, maar ik kan me de gezichten erbij niet allemaal herinneren. Sieta, Anja, Gerda E, Johanna, Reintje, Henny, Karin U, Mieneke, Karin, Trijnie, Kina, Ella, Gerda H, Petra, Froukje en Trijntje T. Dit was onze hele klas! (met mij erbij dan!) Met Mieneke heb ik nog een poosje contact gehad, maar dat is helaas weer verwaterd! Iedereen heeft het druk met zijn gezin, ja toch...

chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A, 1982

Ik had Gerda Boersma als stagebegeleider.

Ik had Gerda Boersma als stagebegeleider. Heb me prima vermaakt op deze school.

chr.deeltijdk.m.b.o. opl.V.A, 1989

?