Chr. UTS Patrimonium, Afd. Werktuigbouwkunde

Lindengracht in Amsterdam, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. UTS Patrimonium, Afd. Werktuigbouwkunde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 72

Op Chr. UTS Patrimonium, Afd. Werktuigbouwkunde vind je 7 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 47

Ik heb op deze school mijn UTS...

Ik heb op deze school mijn UTS opleiding gevolgd. Ik weet, dat er twee eerste klassen waren en in de paralel klas zat Edward Julianus. Eén van de leraren was Dhr. Westra. Gymnastiek kregen we op de Hogere Zeevaartschool. Was je te laat, dan werd er vaak koffie gedronken in één van de marktcafees.

2003, Deleted

directeur de heer Koster enals...

directeur de heer Koster enals opvolger de heer van Gorkum.De pijp gaf vaktekenen

2003, Anco

Op dit moment niet veel herinn...

Op dit moment niet veel herinneringen. Wel de klasgenoten Ronnie Meyes, Zwaanstra, Zandbergen, Stork ( v.d.Horde sprak zijn naam altijd uit als SS-tork ). Ronnie Meyes speelde toen in een Band met de naam Mitnat Furan later heeft hij ook een poosje bij Earth & Fire gespeeld. De ouders van Wim Zwaanstra hadden geloof ik een melkwinkel in de Indische Buurt in Amsterdam. Ook Dirk Schutte uit een andere klas kan ik mij nog goed herinneren. De leraren v.d.Horde, Westra en Toornstra kan ik mij nog voor de geest halen. Tijdens zonnige dagen kon je beste een repetitie krijgen want dan kon je spieken, want de leraar stond dan uit het raam te kijken naar een zonnebadende buurvrouw op een plat aan de achterzijde van de Lindengracht. Later meer

2003, Henk
?