Chr. UTS Patrimonium, Afd. Fijnmechanica

Vlaardingenlaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. UTS Patrimonium, Afd. Fijnmechanica, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. UTS Patrimonium, Afd. Fijnmechanica foto

Op Chr. UTS Patrimonium, Afd. Fijnmechanica vind je 0 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voor het eerst aan de bak op de avondschool, hiervoor altijd keten.

Voor het eerst aan de bak op de avondschool, hiervoor altijd keten. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 19:** tot 22:30 uur leren. Groeten aan alle klasgenoten.

Chr. UTS Patrimonium, Afd. ..., 1970

ik heb de avond cursus fijnmechanica gedaan deze werd onderbroken door huwlijk en militaire dienstplicht ik was de laatste dir nog een UTS diploma behaalde latere jaren heette het MTS Door de vele schoolgebouwen welke wij bezocht hebben zeg maar gerust a

ik heb de avond cursus fijnmechanica gedaan deze werd onderbroken door huwlijk en militaire dienstplicht ik was de laatste dir nog een UTS diploma behaalde latere jaren heette het MTS Door de vele schoolgebouwen welke wij bezocht hebben zeg maar gerust alle van patrimonium ben ik een een vergiet geworden voor alle leeraarnamen dus helpen jullie mij een s weer op de goede weg

Chr. UTS Patrimonium, Afd. ..., 1962

gestart in 1962 op de afd fijnmechanica omdat er op dat moment geen avondcursus elektro was.

gestart in 1962 op de afd fijnmechanica omdat er op dat moment geen avondcursus elektro was

Chr. UTS Patrimonium, Afd. ..., 1962

?