Chr. tech. school De Brug,(nu comenius college)

P.C.Boutensingel 15 in Capelle aan den IJssel, ( Toon op kaart )

446 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. tech. school De Brug,(nu comenius college), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. tech. school De Brug,(nu comenius college) foto

Op Chr. tech. school De Brug,(nu comenius college) vind je 25 klassenfoto’s en 446 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Duizer, Snaterse, van Leeuwen.

Duizer, Snaterse, van Leeuwen. Wie kende deze fanatieke leraren uit die tijd niet! Praktijk van Snaterse ! Hij was zijn naam meer dan waard. Maakte je hem pissig, dan inderdaad een hoop gesnater , gespetter (jaja werkelijk) en daarna begon hij te zweten. Van Leeuwen gaf veelvuldig Technologielessen. Jaja en sneewen dat het daar deed, alleen kwam het niet uit de wolken maar ergens vanaf zijn hoofd. Laten we het dan nog maar niet hebben over de lucht die er bij hing. Van Duizer kan ik me nog wel een fanatieke sportleraar voor me halen. Ze waren geloof ik met zijn tweeen. Namen uit die tijd zijn me eigenlijk ontgaan. Mogelijk nog mensen die zich willen melden ??

Chr. tech. school De Brug,(..., 1980

Best wel leuke tijd gehad o.

Best wel leuke tijd gehad o.a herfstbos meegemaakt veel gelachen en ook naar ellecom en lunteren met jongens als dick salacroup ron de leeuw kees maliepaard nico van dam ron van veelen aard de kraai arno broekhuizen alleen leraar lith of zoiets was een waardeloze enge man zeer onsympathiek!

Chr. tech. school De Brug,(..., 1973

Norith,Bakker,Perenboom,die kan ik me nog goed voor me halen.

Norith,Bakker,Perenboom,die kan ik me nog goed voor me halen.Bakker die stak altijd ze voet uit als je door de gang renden,zo dat je lekker op je bek ging. En dan die week openingen,echt erg. Lekker stink bommen gooien,zo dat heel de school meurde,lachen. Het was wel een een goeie school,alleen wel streng.

Chr. tech. school De Brug,(..., 1975

?