Chr. Streek MAVO (MULO) Heerendijk

Pasqualinilaan 1 in IJsselstein, ( Toon op kaart )

62 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Chr. Streek MAVO (MULO) Heerendijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 62

Op Chr. Streek MAVO (MULO) Heerendijk vind je 5 klassenfoto’s en 62 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

Jaartje op gezeten en kon daar...

Jaartje op gezeten en kon daarna naar HAVO Oosterlicht, wat ik veel leuker vond.

2005, Deleted

Hele leuke tijd gehad op deze ...

Hele leuke tijd gehad op deze school. Leraren Dam, Arends,tekenleraar Boon, meneer mollema waar we inderdaad altijd de les afsloten met een lied, Kan me ook nog de koeienogen herinneren die Cees Oskam in een grote plastic zak op zijn rug naar school vervoerde. De wedstrijd kruipend naar Benschop door aart de With en Floor van Os?. De handwerlessen van juffrouw Moijet. Ik had het wollen mutje te snel af en moest het toen met de hand van een voering stofje voorzien. Wat een straf. De gymles van meneer van Duuren. Lies heeft hem nog een keer in het zwembad geduwd toen wij banen moesten zwemmen in water van 16 graden. Hij deed in die tijd ook mee aan zeskamp.Ik weet nog dat we in de klas een keer biestpannenkoeken hebben gegeten en dat we een keer tijdens de les weg mochten toen Farce Majeur optrad op het stadhuisplein. We hadden nederlandseles van mevrouw van de Biezen in het bijgebouw. Zij droeg altijd pumps met afgezaagde hakken en een bril van voor 1950. Voorlezen kon ze wel goed. Weet nog dat ze ons Lampion voor een blinde heeft voorgelezen. Dat boek konden we toen zo op onze boekenlijst zetten. We hebben ook nog eens een feestavond gehouden op de boerderij van Henny Schep in Benschop met een romantische speurtocht door het land.Nadat wij hadden gehoord dat we geslaagd waren zijn we met vele op de fiets langs leerlingen en leraren gegaan. Toen we bij Joppe voor de deur stonden keek hij wel even vreemd maar we mochten toch binnen komen voor een glas limonade.

2005, marijke

Ik wil vooral mijn leraar Duit...

Ik wil vooral mijn leraar Duits bedanken voor zijn manier van lesgeven. Ik weet zijn naam niet meer maar zijn manier van lesgeven wel. Rijtjes stampen, ik heb ze nog steeds in mijn hoofd en gebruik ze nu weer. De afgezaagde buro's met kleedje en daarop zijn buro, het voor de klas moeten staan en opnoemen. Hahaha gebruik ik nog wel eens als anekdote.

2006, Deleted
?