Chr. School voor MAVO - Het Spectrum

schoolstraat 29 in Stellendam, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. School voor MAVO - Het Spectrum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. School voor MAVO - Het Spectrum foto

Op Chr. School voor MAVO - Het Spectrum vind je 21 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinneringen: Terug fietsen met een groep - en je had een keer wind mee.

Herinneringen: Terug fietsen met een groep - en je had een keer wind mee. De verhuizing naar het nieuwe gebouw en de rommelmarkt daarvoor. De Dianna van v Oosterom op blokken zetten... en Broere die boeiend kon vertellen. De schoolreizen naar Parijs en Heidelberg - 2x de 4e gedaan, dan had je dus 2 schoolreizen...

Chr. School voor MAVO - Het..., 1973

Geinen met broer Hans, niet opletten met Ria Tanis ( briefjes schrijven over onze vlammen ), Sietske Mossel, Jana Klink, Anneke Nagtegaal, Tjeerd Ijtsma.

Geinen met broer Hans, niet opletten met Ria Tanis ( briefjes schrijven over onze vlammen ), Sietske Mossel, Jana Klink, Anneke Nagtegaal, Tjeerd Ijtsma... Wie nog meer?

Chr. School voor MAVO - Het..., 1963

Herinneringen uit mijn schooljaren zijn in gedichtvorm gepubliceerd bij uitgeverij LULU onder de titel GETIJDEN.

Herinneringen uit mijn schooljaren zijn in gedichtvorm gepubliceerd bij uitgeverij LULU onder de titel GETIJDEN. Kijk maar in het internet onder http://stores.lulu.com/JMUvD

Chr. School voor MAVO - Het..., 1963

?