Chr. School met de Bijbel

Joannes van Diestraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op Chr. School met de Bijbel vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

leraren; juffr. Blok, \dhr. Ho...

leraren; juffr. Blok, \dhr. Hollander, Dhr. van Alkemade. hoofd Dhr. v.d.Vlist (Flipje). Namen van medeleerlingen: Wim Peut, Bart Pauw

2007, Deleted

ik heb maar twee jaar op de be...

ik heb maar twee jaar op de beneden school gezeten je zat op de beneden school als je achternaam tussen a en ik denk l zat ,ik had toen een andere achternaam nl. greetje kelder daarom zat ik op de benedenschool. Wij kregen daar handwerk les een jurkje smokken sokken breien en een schort borduren ook was de meester in klas 6 erg goed in het vertellen vrijdagmiddag of zaterdagmorgen las hij voor heeeeel spannend.

2008, Deleted

In de 4de klas kwam ik op scho...

In de 4de klas kwam ik op school bij dhr. Alkema. In de 5de klas kregen we dhr. van Holland. Dat was een hele fijne onderwijzer, die mooi kon vertellen en zingen. We hadden een erg grote klas en in februari werd dhr van Holland jammergenoeg ziek. We kregen verschillende 'invallers' en later werd de klas in tweeen verdeeld. In de zesde klas kregen we dhr. vd Vlist.

2010, Deleted
?