Chr. school met de bijbel

Kemperbergerweg 780 in Arnhem, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. school met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 91

Op Chr. school met de bijbel vind je 7 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 76

Wie zat er nog meer op deze ch...

Wie zat er nog meer op deze chr school in de Agnietenstr Met als meester Goldsmit- Stuivenberg Meester MarsmanMeester Dorst,ik kan mij nog een paar namen herinneren die met mij op die school zaten. Dat was Siska Jansen Riekie v/d Berg-Coba v/d Berg Jannie Zuidam,en een aantal jongens die in een tehuis van het leger des Heils zaten ,is er iemand die dit allemaal herkend??? Laat het mij dan weten Gr Joke

2002, Deleted

Een héle leuke school. Ik heb ...

Een héle leuke school. Ik heb alleen in de 6e klas op deze school gezeten. Hiervoor zat ik op de Kemperbergerschool maar die ging dicht. Ik kende veel kinderen van deze school omdat we altijd samen naar Papendal gingen om te zwemmen. Toen kwam ik er ook achter dat die “rivaliteit” echt nergens op sloeg. Maar ja, als je oudere kinderen hoort zeggen dat het een stomme school is dan geloof je dat natuurlijk! Maar niets was minder waar. Omdat ik veel in het ziekenhuis had gelegen moest ik de 6e klas dus over doen. Ik zat in de klas bij meester Brouwer. Hij was ook de directeur van de school. Een héle leuke man met veel humor. Maar als je niet luisterde dan was je de klos. Ook op deze school zaten klas 4-5-6 bij elkaar. De 6e klassers zaten in een groepje dat met de tafels tegen het bureau van meester Brouwer aan stond. Je kon dus niet echt veel kattenkwaad uithalen tijdens de les. Ik zat in de klas bij o.a. Henrie, Auke, Wendy, Arjen, Marga, Madelief, Arthur. Meer namen weet ik helaas niet en ik kan ook niet zeggen of deze kinderen allemaal in de 6e klas zaten. Ze kunnen ook in de 4e of 5e gezeten hebben. We zaten tenslotte met z’n alle in één klas. Er zijn een aantal dingen die ik nog goed weet. Zo ging ik tijdens de gymlessen altijd naar de kleuterklas of naar de klas van juf Hermien. Haar vond ik écht geweldig en ik denk dat ik door haar uiteindelijk ook Juf wilde worden. Verder weet ik nog dat Koninginnedag altijd een geweldig spektakel was. We fietsten dan met prachtig versierde fietsen vanaf de bakker naar school. Daar waren allerlei spelen te doen en in de gymzaal een goochelact ofzo. Ook was er een talentenjacht. Ik weet dit waarschijnlijk nog omdat ik een keer met een liedje van Jaap Vischer 1e geworden ben. O wat was ik trots! De pauzes waren ook altijd heerlijk. Het was een groot schoolplein met een groot grasveld ernaast waar ze altijd voetballen speelde. Of met Pasen eieren zoeken naast de school en in het bos. Wat ik minder leuk vond was topografie. Op woensdag, na het zwemmen op Papendal hadden we altijd topografie. Meester Brouwer wees dan met een stok een klein rood stipje aan op de kaart en dan wees hij iemand aan die moest vertellen welke plaats het was. En het was altijd alsof hij het erom deed want de plaatsen die ik wist hoefde ik nooit te zeggen maar als hij een stipje aan wees die ik niet wist was ik natuurlijk aan de beurt. O wat had ik hier een hekel aan. Op het moment dat ik het fluitje van de badmeester hoorde dat we het water uit moesten dan kreeg ik het al benauwd. Nu is deze school dicht en zit er het 1940-1945 museum. Ik ben hier nog wel eens geweest en herken nog erg veel dingen. Grappig om te zien.

2003, Deleted

Gezellig, knus, meneer Brouwer...

Gezellig, knus, meneer Brouwer, juf hermien......

2003, Deleted
?