Chr. scholengemeenschap Veningerland

venestraat in Assen, ( Toon op kaart )

220 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. scholengemeenschap Veningerland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Chr. scholengemeenschap Veningerland foto

Op Chr. scholengemeenschap Veningerland vind je 17 klassenfoto’s en 220 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Onze klas was het derde leerjaar SA.

Onze klas was het derde leerjaar SA. De proefkonijnen (ahum) waren o.a. Ab Peters, Koeno Oosterhuis, Marleen, Ard, etc)Geweldige tijd gehad. Pascale die in slaap viel onder economie en ineens Roel Wollerich voor zich op de tafels had liggen grijnss..Gymles van Fred ontduiken samen met Margreeth en dan broodjes bapao gaan eten...ik geloof dat Fred het nooit geweten heeft. Zeilweek...toptijd!!!!

Chr. scholengemeenschap Ven..., 1986

SA.

SA. Altijd les in het bijgebouwen. Veel biljarten bij Cosy Corner. Kinderuberrasung bij de AH. Les op niveau van Siebo. En drama....doe een gebakken ei na.

Chr. scholengemeenschap Ven..., 1988

ik zat op de LHNO had les van Peter van Sluiters.

ik zat op de LHNO had les van Peter van Sluiters. Zat samen in de klas met gea, simone,Inge( zij kwam uit vries), Lisa, en Mirjam en Mariane. Ik zelf ben afkomstig van Mauritius

Chr. scholengemeenschap Ven..., 1984

?