Chr. Scholengemeenschap Leiden Zuid-West

Schubertlaan in Leiden, ( Toon op kaart )

310 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Scholengemeenschap Leiden Zuid-West, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Scholengemeenschap Leiden Zuid-West foto

Op Chr. Scholengemeenschap Leiden Zuid-West vind je 43 klassenfoto’s en 310 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb maar kort op deze school gezeten omdat ik naar Australie ging emigreren.

Heb maar kort op deze school gezeten omdat ik naar Australie ging emigreren. De leukste herinneringen zijn: het kennismakingskamp in de brugklas, de klasse avonden (slowen op Hey Jude), mijn afscheidsfeest bij Ingrid van Herwijnen, muziekles van Dekker, Engels van Stolk, wiskunde van v.d. Kwaak (helaas overleden), Klas 1G, waar zijn jullie: ***************

Chr. Scholengemeenschap Lei..., 1973

Heb hier 3e en 4e klas gedaan, nadat ik in Voorschoten was komen wonen.

Heb hier 3e en 4e klas gedaan, nadat ik in Voorschoten was komen wonen. Omdat er nog een Frans in de klas zat en ik per abuis als "Hans" was geintroduceerd, ben ik het eerste jaar als Hans door het leven gegaan. Was laatste lichting voor de mammoet, maar ik had in Rotterdam de eerste 2 klassen mammoet gehad (oa nwe wiskunde). Kan me alleen meester Stolk nog herinneren uit deze tijd. Wilde wiskunde B examen doen en hoorde kerstvakantie 4e klas dat ik of Frans of Scheikunde moest doen en had dat geen van beide in mijn pakket. Dus heb ik in 3 a 4 maanden op eigen houtje 3 jaar scheikunde mogen doen. Wel geslaagd (7). Als "verlegen" nieuwkomer had ik weinig echte vrienden. Klasgenoten oa Tom Daponte, ging ook naar de HTS, Anja Brusse en Jose Zweekhorst, Govert van Nimwegen, .... Oerlemans, Dick ......., waar ik later (1975/1976) nog op een jongeren project in de LINDEHOEVE heb gewerkt, .... Egging, Loek Tio, Margreeth van Reine, Martin Schouten en de helaas in 1974 of 75 veel te vroeg overleden Rob Baerselman. Als niet christelijk opgevoede, was het even wennen aan de dagelijkse openingen, (vooral mijnheer Stolk was daar goed in) en de wekelijkse godsdienst les. Waren leuke discussies en als beloning kreeg ik 8-en op mijn rapport voor godsdienst.

Chr. Scholengemeenschap Lei..., 1969

Wim Develing, Chris Kalkman, Jan van der Ploeg, Sjaak van der Pluijm en vele anderen.

Wim Develing, Chris Kalkman, Jan van der Ploeg, Sjaak van der Pluijm en vele anderen

Chr. Scholengemeenschap Lei..., 1971

?