Chr. Scholengemeenschap Amsterdam-Noord (voorheen Chr. HBS Amsterdam Noord)

W.H. Vliegenbos in Amsterdam, ( Toon op kaart )

492 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Scholengemeenschap Amsterdam-Noord (voorheen Chr. HBS Amsterdam Noord), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 61
  • Schoolgenoten 492

Op Chr. Scholengemeenschap Amsterdam-Noord (voorheen Chr. HBS Amsterdam Noord) vind je 61 klassenfoto’s en 492 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 374

De natuurkunde lessen van Ris ...

De natuurkunde lessen van Ris en economie van Peter Nessen. Kamperen in Lunteren en Werkweek Echternach. Ik heb een interactieve klassefoto van de werkweek Lunteren opgeslagen. Wie helpt me om alle namen er goed op te krijgen?

2002, Deleted

Schoolreis Echternach, mislukt...

Schoolreis Echternach, mislukte natuurkundeproeven bij de heer Ris, die zich voor de klas stond te scheren als hij zich verslapen had. Klasgenote Marjo van Loo die alles tegen mijnheer Claasen kon zeggen. Oscar Groosman die bij afwezigheid van Ris natuurkunde uitlegde maar het zelf ook niet snapte.

2002, Deleted

Echternachreis, springende dom...

Echternachreis, springende dominee, korte broeken actie, Ris, vd Graaf, van Asperen, Davidse, Zuijdgeest, songfestival ('ergens in het Vliegenbosch, staat een houten keet', bommetjes maken, eindexamenstunt

2002, Oscar
?