Chr. Praktijkschool De Boog

Buizerdweg 17 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

80 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Praktijkschool De Boog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Praktijkschool De Boog foto

Op Chr. Praktijkschool De Boog vind je 8 klassenfoto’s en 80 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wilfred brandhorst ik woonde ook in veldzicht en op deze school heb ik ook nog verkering gehad met jolanda kaatman en christine douma .

wilfred brandhorst ik woonde ook in veldzicht en op deze school heb ik ook nog verkering gehad met jolanda kaatman en christine douma

Chr. Praktijkschool De Boog, 1982

ik heb met bijna alle meisjes wel verkering gehad eerst met christine douma en met jolanda kaatman en met francis ripke de andere namen van de meisjes ben ik helaas kwijt en vooral de directeur meneer Ober was een hele aardige man.

ik heb met bijna alle meisjes wel verkering gehad eerst met christine douma en met jolanda kaatman en met francis ripke de andere namen van de meisjes ben ik helaas kwijt en vooral de directeur meneer Ober was een hele aardige man

Chr. Praktijkschool De Boog, 1983

ik heb intotaal bijna 4 jaartjes op deze school gezeten.

ik heb intotaal bijna 4 jaartjes op deze school gezeten. ik heb in het begin de schakelklas gedaan met mentor stuiver. en daarna ging ik naar sprengeloo, maar daar ben ik weer vanaf gegaan en terug naar de Boog. mijn niveau is eindelijk bepaalt. en ik heb een hbo niveau. alleen ik kan er op dit moment niet veel mee. verder ben ik nu moeder van een dochter die 1 jaar is en ik woon samen. in 98 verhuisde mijn ouders naar Friesland dus ik moest mee. en dat vond ik heel jammer, ook al was de Boog geen echte school voor mij omdat ze de les matrialen niet hadden. was mijn tijd daar heel leuk en tja, wat moet ik nog meer zeggen. wie dan ook die dit leest en weet wie ik nog ben, je mag me mailen dat zal ik leuk vinden! mijn laatste klas was 3a want die moest worden verdeeld dus er was ook nog een 3b. voor dat ik naar deze klas ging heb ik eerst een jaar als enige meid tussen allemaal jongen gezeten. en mentor rijsdorp gehad. en als ik terug kijk op de mentor's en mentrice die ik gehad heb zeg ik op mijn beurt blijft stuiver een van de meest aardige en begripvolle leraar.

Chr. Praktijkschool De Boog, 1995

?