CHR. NAT. MULO/ ULO

Herman Poortstraat 17 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

48 scholieren

Bekijk de volledige pagina van CHR. NAT. MULO/ ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

CHR. NAT. MULO/ ULO foto

Op CHR. NAT. MULO/ ULO vind je 12 klassenfoto’s en 48 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De enige vrouwelijke docent was Mej.

De enige vrouwelijke docent was Mej. Lüdendorf (Duits), Hoofd: Schipper, Wiskunde: Oudkerk, Siebrecht: Engels, Sikkema: Bijbel, Bulten: Frans, de Jong: Nederlands Kuiper; Aardrijkskunde. Vriendin in klas 1, Hennie Brandenburger. Er werd heel wat gepest, vooral in Klas 2. Leerlingen: Annie van Meurs, Willie Keyzer, Yvonne de Vos, Fokke Fokkema, Riekie Westenberg, enz.

CHR. NAT. MULO/ ULO, 1956

Ik heb slechts één jaar op deze school gezeten, in de 3e klas.

Ik heb slechts één jaar op deze school gezeten, in de 3e klas. Daarna ben ik verhuisd naar Nieuw-Vennep. Namen van medeleerlingen die ik herinner zijn: Carolemieke Schrijver en Hans Hoekman. Verder herinner ik mij de wiskunde leraar, die voortdurend sigaren rookte, de leraar Frans - dhr. de Ridder - en vooral de gymleraar -dhr. Marré -, die altijd bezig was met volksdansen. In de pauzes kon je altijd in het gymlokaal terecht om te dansen. Ik vond dat heel erg leuk.

CHR. NAT. MULO/ ULO, 1965

Leuke schooltijd gehad op een nogal conservatieve school.

Leuke schooltijd gehad op een nogal conservatieve school. Leraren o.a. Kuiper (aardr.en gesch.)Doolaar(Frans),Sierksma, Laman(wiskunde), de dochter van Schipper heeft ook nog een tijdje tekenles gegeven, Wentzel(Duits), de Jong (Ned.)en dan nog Bulten de schrik van vele meisjes en niet te vergeten Verhoef(nat.) en Siebrecht(Sabbel) voor Engels. Klasgenootjes waren o.a. Ada Hooreman, Ria Vlug, Dora Brouwer, Marijke de Wolf, Elly van Wijk, Hannie Smit, Fokke Fokkema, Bert de Boer e.a.

CHR. NAT. MULO/ ULO, 1955

?