Chr Nat De Hien

Emmalaan 4 in Dodewaard, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr Nat De Hien, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr Nat De Hien foto

Op Chr Nat De Hien vind je 39 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de meesters en de juffen van toen waren de meesters Huisman,Nobel,Tornga,Maters,Juffen Houpst,Gijsbers,Dekkers,Derksen,Meydam.

de meesters en de juffen van toen waren de meesters Huisman,Nobel,Tornga,Maters,Juffen Houpst,Gijsbers,Dekkers,Derksen,Meydam.

Chr Nat De Hien, 1972

school aan de dijk in Hien.

school aan de dijk in Hien. kleuterschool: juf. Geurtje klas 1 juf. Derksen 2 juf. van Kooten 3 meester Dam 4 Meester Dam 5 meester Valkenburg 6 meester Jan (Tornga) meester Dam noemde ons soms een stelletje ongeciviliseerde Kaffers, en inderdaad, dat begrepen we (toen nog) niet

Chr Nat De Hien, 1963

Wat een feest altijd, Ik zie meester Nobel nog met Keessie Klop door de klas heen rollen, of Meester Dam met Willem Wouters.

Wat een feest altijd, Ik zie meester Nobel nog met Keessie Klop door de klas heen rollen, of Meester Dam met Willem Wouters. Het was altijd vechten. Als ik nu vertel aan vrienden dat ik op een school zat waar we alleen psalmen leerden omdat meester Jan (Tornga) gezangen niet van de Heer vond kijken ze me aan of ik van een andere planeet kom. Maar ik voel zijn klappen nog steeds, en zie hem nog de klas binnenkomen toen meester Huisman ons toch een gezang leerde. Er is neem ik aan wel het een en ander veranderd...

Chr Nat De Hien, 1974

?