chr. mms

Kanaalstraat 15 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr. mms, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr. mms foto

Op chr. mms vind je 0 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik onderging nogal een cultuurschok na 4 jaar Gymnasium.

Ik onderging nogal een cultuurschok na 4 jaar Gymnasium.... De vakken waren leuk, we hadden zelfs handwerken! En dan natuurlijk Jopie Slim, de scheikundeleraar. Hij kon absoluut geen orde houden. Ik kan me het gevoel van schaamte goed herinneren wanneer hij weer door de klas gepest werd. Kunstgeschiedenis: leuk! Veel talen, prima leraren, vooral voor Nederlands: Jet ...?, en Engels: naam ben ik kwijt. Veel boeken lezen voor de literatuurlijsten (die ik nog steeds heb)

chr. mms, 1967

We zaten met 11 meisjes in de klas, ik herinner me de juf Duits Slager heette ze geloof ik: ze zei altijd: jullie kunnen alles zeggen: we zijn meisjes onder elkaar.

We zaten met 11 meisjes in de klas, ik herinner me de juf Duits Slager heette ze geloof ik: ze zei altijd: jullie kunnen alles zeggen: we zijn meisjes onder elkaar. Later werd dat een gevleugelde uitdrukking: we zijn meisjes en jongens onder elkaar. Dhr Schouten was directeur. We hebben ooit een paar reunies gehad, met sommige "meisjes"heb ik nog kontakt !!

chr. mms, 1964

Ik heb 1 jaar op de HBS gezeten daarna kwam ik op de MMS in een klas met 11 meisjes.

Ik heb 1 jaar op de HBS gezeten daarna kwam ik op de MMS in een klas met 11 meisjes. Ik herinner me Gonda, Anneke, Betty, Fokje.. We gingen altijd naar de dansavonden van school, die gehouden werden in de kantine o.l.v. de gymleraar. Jeanette Lantermans heeft daar ook een keer gezongen.

chr. mms, 1962

?