Chr. mavo Juliana

Roerdomplaan in Rotterdam, ( Toon op kaart )

381 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. mavo Juliana, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. mavo Juliana foto

Op Chr. mavo Juliana vind je 67 klassenfoto’s en 381 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kamp, droppings en spooktocht naar Solsche Gat (Putten) Ik was leraar lichamelijke opvoeding en biologie op deze school van `76 tot `78 Ik heb voor de liefhebber nog een foto geplaatst.

Kamp, droppings en spooktocht naar Solsche Gat (Putten) Ik was leraar lichamelijke opvoeding en biologie op deze school van `76 tot `78 Ik heb voor de liefhebber nog een foto geplaatst. Het betreft een groepsfoto gemaakt op het speelveld van de Peppelhoeve te Putten. Ik denk in 1977 of zo. Let ook even op dat eigenwijze gozertje op de voorgrond met zijn gepermanente krullenkop. Zou Mario Been nog zo eigenwijs doen als voetbaltrainer?

Chr. mavo Juliana, 1976

nog in mijn geheugen de leraren van Keulen(die lieve biologie leraar), Dijkstra (de lange blonde man), Van der Meer(1 kunstarm), Stortenbeker(natuurkunde).

nog in mijn geheugen de leraren van Keulen(die lieve biologie leraar), Dijkstra (de lange blonde man), Van der Meer(1 kunstarm), Stortenbeker(natuurkunde)

Chr. mavo Juliana, 1985

fietswerkweek de verhuizing van de talingstraat naar roerdomplaan.

fietswerkweek de verhuizing van de talingstraat naar roerdomplaan.een grote foto met heel de school achter op het plein nog in mijn geheugen de leraren van Keulen.Dijkstra,van de meer,Bol.

Chr. mavo Juliana, 1981

?