Chr. MAVO De Eikenhof

Rijperweg in Bloemendaal, ( Toon op kaart )

475 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. MAVO De Eikenhof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. MAVO De Eikenhof foto

Op Chr. MAVO De Eikenhof vind je 51 klassenfoto’s en 475 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

D'Olivat - het kleine heertje, Roosjen -de strenge juf.

D'Olivat - het kleine heertje, Roosjen -de strenge juf. En de Swart ,kon niet begrijpen dat Marijke en ik maatjes waren. Met de witte Puch naar school (heb ik nog) de eindexamen feesten in een villa op de hoge duin en daalse weg. Tijdens de 7 daagse oorlog liep de Jong met een oortelefoontje in om niets van het nieuws te missen. En een leuke reunie ergens begin jaren 90 .Later veel later ging mijn oudste dochter naar dezelfde school. Toen door de gangen lopen , gaf wel een speciaal gevoel ,zonde dat ze moesten fuseren met Mendel. Waar zijn al die anderen gebleven, meld je toch eens aan........ 15/01/04

Chr. MAVO De Eikenhof, 1963

Mijn vriendinnen waren Carla Box, ook wonende in Almere, en Annemieke Erkelens.

Mijn vriendinnen waren Carla Box, ook wonende in Almere, en Annemieke Erkelens. Zij waren goed bevriend met Jansje Mensen. Frans van Meneer De Boer en de strenge blikken van Dhr. d'Olivat.

Chr. MAVO De Eikenhof, 1966

Thee drinken bij de Munck in plaats van strafwerk maken bij de Swart die altijd liep te hoesten met een peuk in z'n mond, en die me later nog eens goed te pakken had toen hij de ambtenaar van de burgelijke stand bleek te zijn tijdens mij huwelijk.

Thee drinken bij de Munck in plaats van strafwerk maken bij de Swart die altijd liep te hoesten met een peuk in z'n mond, en die me later nog eens goed te pakken had toen hij de ambtenaar van de burgelijke stand bleek te zijn tijdens mij huwelijk. Geweldig eindexamen feest, werkweek in Belgie, en beste vriendin Hanny die me leerde shaggies draaien. Markusse (duits) Duyzer (Frans), Doornebal (biologie), die mafketel van scheikunde (ben zijn naam kwijt) en Faber, die het altijd nodig vond om heel luid te praten.

Chr. MAVO De Eikenhof, 1982

?