chr. Mavo 'De Boskamp'

Boskamp in Roden, ( Toon op kaart )

265 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr. Mavo 'De Boskamp', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr. Mavo 'De Boskamp' foto

Op chr. Mavo 'De Boskamp' vind je 22 klassenfoto’s en 265 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hele aardige concierge (de Vries?), jammer dat de school niet meer bestaat.

hele aardige concierge (de Vries?), jammer dat de school niet meer bestaat....

chr. Mavo 'De Boskamp', 1980

Het was een gezellige school.

Het was een gezellige school. De gerzelligheid werd metname gebracht door de concierge de Vries. Wedsinga, of was het Wetsinga ik weet het neit meer, kon fantastisch voorlezen uit Beekman en Beekman als brugklasser kon je daar nog van smullen. Verder was Postma natuurlijk een motiverend man voor biologie alleen had hij enorme woedeaanvallen.

chr. Mavo 'De Boskamp', 1971

Ik herinner mij nog goed de leraren (in willekeurige volgorde) Nicolai, Wels, Faber, Van Eck, Van Harten, Schipper, Wedzinga, Postma, Eijgenraam, en ook concierge De Vries.

Ik herinner mij nog goed de leraren (in willekeurige volgorde) Nicolai, Wels, Faber, Van Eck, Van Harten, Schipper, Wedzinga, Postma, Eijgenraam, en ook concierge De Vries. En natuurlijk verschillende klasgenoten: Wia, Hillie, Sietske, Wiesje, Rudi, Roelof (mijn achterneef), Gea (met haar heb ik nog af en toe contact), Harry, Onno, Simon, Frieda, Geesje, Gerrit, Roelien, Francien, Wim, Dennis, Willy, Pierre.

chr. Mavo 'De Boskamp', 1966

?