Chr. MAVO

Moerheimstraat 106 in Dedemsvaart, ( Toon op kaart )

327 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 327

Op Chr. MAVO vind je 13 klassenfoto’s en 327 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 201

Tja.

Tja.... vier jaar MAVO, veel gebiljart en rond de tafeltennistafel gelopen. Frans van dhr. Post... de man was wel slim. Maar ik heb het Frans niet onder de knie gekregen. Dijkema voor biologie, Hanegraaf scheikunde, oude Bakker duits en geschiedenis, jonge Bakker wiskunde, Papenburg nederlands, Knoop gym, Moes economie, Kuiken tekenen en handenarbeid, van Nifterik directeur grammatica en een heel goede Sinterklaas. De Pliersp als schoolkrant.

2002, Minne

De reis naar Parijs en handenarbeid met Queen op de pick-up.

De reis naar Parijs en handenarbeid met Queen op de pick-up. De eerste twee jaren vond ik niks, maar toen bleef ik zitten en kwam ik in leukere klassen waar altijd wel wat te beleven viel. Ben benieuwd naar andere jaargenoten.

2002, Deleted

het mooiste waren de gymlessen van Knoop, van Stekelenburg en later Kaptein.

het mooiste waren de gymlessen van Knoop, van Stekelenburg en later Kaptein. Andere leraren die je niet mag vergeten zijn natuurlijk Wim Slootweg en Jan Dijkema en van Rheenen

2002, Deleted
?