chr. mavo

langelaan surhuisterveen in Surhuisterveen, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr. mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr. mavo foto

Op chr. mavo vind je 6 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dhr Bijsterveld als directeur en Dhr.

Dhr Bijsterveld als directeur en Dhr. Hielema als onderdirecteur. Meneer De Haan, de conciërge, die enorm streng was maar ook respect kreeg en verdiende van de leerlingen. Hij trok op het plein de vechtende jongens uit elkaar en plakte de lekke banden van de kinderen die uit de omliggende dorpen naar Surhuisterveen kwamen fietsen. De heer Germs natuurlijk: onze gymleraar. Altijd vrolijk en altijd in voor een geintje. De heer van Hofwegen gaf biologie. Die vond een keertje een doodgereden eend en gooide deze door de klas naar achteren. Een bepaald jaar zat er een meisje bij mij in de klas. Ze kwam, geloof ik, uit Harkema. Wij noemden haar Annie "Punk". Ze had overal spelden. Zelfs in haar wangen. Ze zat tijdens de les van Van Hofwegen allerlei troep op de grond te gooien. Van Hofwegen zag dat en liep met de prullenmand naar haar plaats en keerde deze om op haar hoofd. Hij zei zoiets als: "Je wilt een zwijnenstal? Nu heb je die." Dat was wel een onvergetelijk leuk moment.

chr. mavo, 1977

Aan deze school heb ik nog vele herinneringen.

Aan deze school heb ik nog vele herinneringen... Ik voelde me wel in het begin een beetje een buitenbeentje als enige "hollander" op een Friesche school waar ze ook nog eens Fries praten wat ik (toen) niet verstond... Maar later was het zeker een leuke tijd!

chr. mavo, 1978

leuke tijd, veel vrij.

leuke tijd, veel vrij. Nog altijd kom ik oud klasgenoten maar ook leraren tegen hier in het mooie Surhuisterveen.

chr. mavo, 1985

?