chr. Lyceum / Groene Hart Lyceum

Tolstraat in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

1615 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr. Lyceum / Groene Hart Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr. Lyceum / Groene Hart Lyceum foto

Op chr. Lyceum / Groene Hart Lyceum vind je 115 klassenfoto’s en 1615 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

6 jaar op deze school, lachen in de eerste klas toen ik op mn smoel ging op de gang en een mega scheur in mn broek had!.

6 jaar op deze school, lachen in de eerste klas toen ik op mn smoel ging op de gang en een mega scheur in mn broek had!

chr. Lyceum / Groene Hart L..., 1996

Na de MAVO naar de HAVO op het Christelijk Lyceum.

Na de MAVO naar de HAVO op het Christelijk Lyceum. Ik woonde toen in Leimuiden. Wat een fantastische tijd! Veel plezier en uitgaan. In die periode muziek van Supertramp, Genesis e.d. Leraren die ik mij nog herinner: Hoogervorst voor geschiedenis, Van der Knaap voor Duits (?) en natuurlijk juf Rodenberg (?) voor Frans. Volgens mij stond ik bij haar meer op de gang dan dat ik bij de les was. Samen met Pierre de Haan in een klas met allemaal dames. Andere namen van leraren schieten me nog wel te binnen. Klasgenoten: Lineke Vonk, Philine du Bois, Karin Burges, Martin Wentink, Paulien Huizinga, Carla van Zwieten, Carla Vitters, Carola den Dekker, Rene Verschuur, Brigitte Gielen, Marc Hinfelaar, Jolanda Poot, Magda Poelman, Paul Kapteijn, Frans Groenewegen en ga zo maar door. Helaas door verhuizingen naar andere delen van het land contact verloren.

chr. Lyceum / Groene Hart L..., 1977

*bijbelkennis van Van Harten *de leraar aardrijkskunde (ben zijn naam kwijt, maar wij deden jenever in zijn waterglas) *de laatste schooldag Mail me op e.

*bijbelkennis van Van Harten *de leraar aardrijkskunde (ben zijn naam kwijt, maar wij deden jenever in zijn waterglas) *de laatste schooldag Mail me op e.boom raarkrulding ch/ello . ennel (en laat die / maar weg)

chr. Lyceum / Groene Hart L..., 1980

?